ANTALYA / KEPEZ - Odabaşı Sevinç Fahri Aydın İlkokulu

TÜBİTAK BİLİM FUARI ŞENLİĞİMİZİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRDİK.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda, öğretmenlerimizin hazırladığı programla kutlandı. Atatürk´ ün Milli Mücadeleyi başlattığı gün, Bandırma Vapuru ile Samsun´ a çıktığı gün olan 19 Mayıs 1919 tarihi olarak kabul edilmektedir. Bu tarih Türk Gençliğine Bayram olarak ithaf edilmiştir.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüdai VURAL Okulumuzu ziyaret etti. Ziyaret esnasında okul öğretmenleri ile de bir araya gelen  müdürümüz   öğretmenler ile görüş alışverişinde bulundu.

Odabaşında yapımı devam eden okul inşaatında da incelemelerde bulunan müdürümüz okul inşaatının son durumu hakkında  yetkililerden  bilgi aldı.

Expo Fuar Alanı Gezileri Başladı

Turizm Haftası Kapsamında Okulumuzda Bir Etkinlik Gerçekleştirildi

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Okulumuzda Gerçekleştirildi.