ANTALYA / KEPEZ - Odabaşı Sevinç Fahri Aydın İlkokulu

"Orman Nefestir" Konulu Resim Yarışması

İlimiz Kepez ilçesi Emine İsmail Ataoğlu  Anaokulu Müdürlüğü'nün 2019-2020 eğitim öğretim yılında Okul Öncesi öğrencilerine yönelik "Orman Nefestir" konulu resim yarışması düzenleyecektir.

2020 YILI EMİNE İSMAİL ATAOĞLU ANAOKULU

"ORMAN NEFESTİR"KONULU RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AMAÇ:   Çocuklarımıza doğa bilinci, ormanlarının korunması ve arttırılması konusundaki farkındalığı kazandırmak.

KONU: "ORMAN NEFESTİR"

Çocuklarımıza çevre bilinci, doğa sevgisi kazandırmak ve ormanlarımızın yaşamımızdaki öneminin kavratılması için öğretmenlerin rehberlik etmesinde fayda vardır. Çalışmalardaki rehberliği için grup öğretmenlerimize ve ortaya çıkacak eser için çocuklarımıza şimdiden teşekkür ederiz.

YARIŞMA GRUPLARI

Yarışmaya katılım iki grupta yapılacaktır.

1.Grup :  (01.01.2014-31.12.2014  arası doğanlar)

2.Grup:   (01.01.2015-31.12.2015  arası doğanlar)

SÜRE: 10.02.2020 tarihinde resimler okul müdürlükleri tarafından toplu olarak bağlı bulundukları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Bürosuna elden teslim edilecektir.

YARIŞMA KURALLARI

Resimler için boyut: Resim 35x50 cm boyutunda ve paspartulu. Paspartu resmin etrafında 3cm genişliğinde hazırlanacaktır.

Kullanılacak malzemeler: Pastel boya

Kullanılması yasak olan malzemeler: Kurşun kalem, fotokopi ve yapıştırma mozaik yöntemi ile hazırlanan eserler ile bilgisayar ortamında hazırlanan eserler kabul edilmeyecektir.

Okullar her yaş grubundan en fazla 3'er resim ile katılabileceklerdir.

ESERE YAZILACAK BİLGİLER

Eserin arka yüzüne ek de belirtilen yarışmacı bilgi formu doldurulup ilgili kişiler imzaladıktan sonra yapıştırılır. Resmin ön yüzüne kesinlikle hiçbir bilgi yazılmayacaktır.

ESERLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ

İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde toplanan eserler ilçede yapılan değerlendirme sonucunda her yaş grubunda ilk 3 e giren resimler(her yaş grubunda 2 toplam 6 resim)İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilecektir.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün oluşturacağı seçici kurul; her yaş grubunun birincisi, ikincisi ve üçüncülerini belirleyecektir.

Dereceye girenler Emine İsmail Ataoğlu Anaokulu tarafından;

Her iki Kategoridede 1.olanlara Bisiklet

Her iki Kategoridede 2.olanlara Paten

Her iki Kategoridede 3.olanlara Scooterve ayrıca Plaket verilecektir

Yayın: 18.12.2019 - Güncelleme: 18.12.2019 10:27 - Görüntülenme: 340